Guide: Hvad er et ear cuff? | + 3 tips til hvordan du styler dine ear cuffs

Hvad er et ear cuff? Og hvordan bruger man det?  

Hos DroppsBySzhirley elsker vi ear cuffs, og derfor er der også masser af forskellige ear cuffs at finde i Szhirleys kollektioner. 

 

Ear cuffs er utroligt populære, fordi alle kan bruge dem. Men vi hører også fra rigtig mange, at de er i tvivl om, hvad et ear cuff er, og hvordan man bedst bruger der. Vi elsker at hjælpe og guide jer omkring valg og brug af smykker, så derfor har vi skrevet en lille guide til alle jer, der har brug for gode råd, tips og tricks til ear cuffs 

 

Er du også i tvivl om, hvordan du bedst bruger dit ear cuff? Så læs med her – når du har læst guiden til ende, elsker du med garanti ear cuffs mindst lige så højt som vi gør! 

 

Hvad er et ear cuff?

En ear cuff er et smykke, som du kan sætte i øret uden at have hul i øret. Det betyder, at alle kan bruge ear cuffs. Det er endda super nemt at tage på – og så er det bare virkelig flot at se på!  

 

Hvis du har huller i ørene, men føler dig generet ved brug af almindelige øreringe, så kan en ear cuff også være en super god løsning for dig. En ear cuff har også den store fordel, at du kan placere den som du vil på øret. Det giver for eksempel rigtig gode muligheder for at skabe et fedt mix mellem forskellige øreringe. 

 

Hvordan tager man et ear cuff af og på?

Du tager et ear cuff på ved at trække en smule ud i øret og lade din ear cuff glide ind over ørets smalleste sted. Når din ear cuff er trukket over det yderste af øret, så placerer du det, som du har lyst. 

 

Det er mindst lige så nemt at få din ear cuff ørering af igen. Når du skal have det af, flytter du det igen til ørets smalleste sted, og trækker det ud over øret. 

 

Det gør slet ikke ondt at tage hverken af eller på, og det er faktisk rigtig sjovt at lege med forskellige placeringer på øret. Du kan style din ear cuff præcis som du har lyst!

 

Hvor skal et ear cuff sidde?

Din ear cuff skal sidde præcis, hvor du selv ønsker det! Rigtig mange sætter en ear cuff midt på øret, men det er faktisk helt op til dig selv, om du vil sætte den nederst, øverste eller midt på øret. 

 

Det afhænger også lidt af din type af ear cuff, hvor den gør sig bedst. Nogle af Szhirleys ear cuffs er for eksempel super flotte nederst på øret, mens andre designs er mere oplagte midt på øret. Men igen – det er faktisk helt op til dig selv. 

 MoonFace Cuff designet af Szhirley

Kan jeg bruge ear cuffs uden huller i ørene?

Du kan sagtens bruge ear cuffs uden at have huller i ørene. Det er en ørering, der kan bruges uden huller! En ear cuff sættes nemlig fast i dit øre ved hjælp af en lille åbning i smykket, som kan skubbes ind over ørets brusk.  

 

Hvis du allerede har huller i ørene, er det selvfølgelig heller ingen hindring for at bruge ear cuff øreringe. De er ganske enkelt for alle – huller eller ej! 

 

Falder ear cuffs af?

Din ear cuff falder ikke af, hvis du får det reguleret rigtigt i størrelsen og derefter sætter den helt ind over ørets yderste del. Alle ear cuffs kan nemt justeres i størrelsen, så det passer til lige præcis dit øre.  

 

Ear cuffs sidder generelt rigtig fint omkring øret, så du behøver ikke bekymre dig om, at det falder af. Det kan dog være en god ide at tage dine ear cuffs af i forbindelse med sport, eller når du skal sove. Bare for en sikkerheds skyld – det ville være så ærgerligt at miste en dejlig ear cuff!


Cuffs øreringe uden huller i øret designet af Szhirley

 

Er ear cuffs moderne?

Ear cuffs er super moderne og populære - vi oplever stor efterspørgsel efter de skønne cuffs. Ear cuff øreringe passer lige ind i tidens personlige mix’n’match-trend, og derfor har vi også masser af forskellige ear cuffs i shoppen – de findes i et væld af designs, farver og metaller. 

 

3 tips til hvordan du styler dit ear cuff

  • Mix din ear cuff med forskellige andre cuffs, ørestikker, hoops og skab det   perfekte mixed look i din øreflip.
  • Skab et asymmetrisk look. Du behøver ikke have ens ear cuffs i hver af dine ører – tværtimod! Det giver et super fedt og personligt udtryk, hvis du har ”mismatchede” cuffs i dine ører.
  • Hvis du mixer dine cuffs med andre øreringe og cuffs, så bland gerne forskellige farver, metaller og størrelser. Det giver dig dit helt eget look!
cuff cuffs Guides smykker

← Ældre indlæg Nyere indlæg →