Loading...

Om Dropps By Szhirley


Smykkedesigner/Sangerinde/ Skuespiller

Dropps By Szhirley er et dansk smykkefirma med en stor passion for unikke smykker.
Dropps By Szhirleys smykker tegnes, udvikles og designes af skuespiller og sangerinde Szhirley.
Smykker fra Dropps By Szhirley er elegante med kant og tidsløse kvalitetssmykker - ofte med flere funktioner og ofte med udgangspunkt i Szhirleys spiritualitet - og så til fair priser.

Vores fokus hos Dropps By Szhirley er, at skabe smukke og unikke smykker alle kan gå med. Vi udvider og udvikler kontinuerligt vores smykkesortiment med nye Dropps som vi kalder vores designs. Hvert Dropp / smykke har sin egen releasedag, og oftest kommer der et nyt smykke 1 gang om ugen .

Kom indenfor i vores univers af Dropps / smykker i elegante designs, som oftest er lavet i ædle metaller og som du derfor kan have glæde af i mange år. Vi vil gerne dele vores passion, og synes at alle bør have mulighed for at forkæle sig selv med smukke unikke smykker, man ikke ser andre steder -  uden at gå på kompromis med kvalitet.

Vi har 3 linjer hos Dropps By Szhirley:
Dropps By Szhirley er tegnet, designet og udviklet af Szhirley.
Dropps Exclusive (Dropps Exclsv) er tegnet, designet og udviklet af Szhirley - og håndlavet af vores guldsmed her i København.
Dropps Selected er håndplukket og udvalgt af Szhirley

Vi håber vi her hos Dropps By Szhirley har inspireret dig til at tage et kig på vores smykker.

Dropps By Szhirley smykker
Vores smykker er lavet i 925 sterlingsølv, 18 karat forgyldt sterlingsølv eller 18 karat forgyldt messing eksempelvis med ædelsten eller ferskvandsperler.

Vores Dropps Exclsv kollektion består af smykker i massiv guld og er håndlavet i København.
De gode materialer betyder at dine smykker fra Dropps By Szhirley vil holde i mange år. 


Vi elsker tilfredse kunder
Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse og glade for deres køb hos os. For at give vores kunder fuld tryghed tilbyder vi altid 14 dages fuld returret  - og vi bytter med et smil :) 

Vi gør os umage for at give dig en god oplevelse når du køber et smykke fra Dropps By Szhirley. Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer skriv endelig til os på info@szhirley.dk, så vender vi tilbage indenfor max 24 timer på hverdage.

Din tilfredshed betyder meget for os og vi er interesseret i din oplevelse når du handler hos os. Giv os derfor gerne en anmeldelse på Trustpilot her. Læs om andre af vores kunders købsoplevelser på Trustpilot her.


Szhirleys historie og starten på Dropps By Szhirley:
I 2016 samarbejdede Szhirley med Jewelry For A Good Cause til fordel for Børnehjælpsdagen. Hertil designede Szhirley sin smykkeserie #CatchingDreams, og det blev kickstarten som smykkedesigner og Dropps By Szhirley. Med udgangspunkt i personlige referencer og en meget personlig stil har Szhirley opbygget Dropps By Szhirley.

Szhirley (Nova Beanca Rokahaim ) debuterede i 1996 med sit album I’m Coming, der var Danmarks første R&B-album. Szhirley er passioneret sangerinde, men har siden hun debuterede også beskæftiget sig med musicals, skuespil, TV og forfatterskab. 

Hvad er målet med Dropps By Szhirley?
Målet er at kunne give dig muligheden for at få smukke, sjove, unikke og opfindsomme smykker med kant direkte fra Szhirleys håndtegning af et design til dig; din arm, hals eller øreflip.
Oftest er processen fra Szhirleys ide på papir til produktion af smykket kort. Så et nyt Dropps By Szhirley smykke på shoppen er oftest lige så nyt og spændende for os som for dig.

Du som kunde er det aller vigtigste for os. Vi gør alt for at yde den bedst mulige service og give dig smykker til bedst mulige priser.

Hvilke smykker går Szhirley selv med ?
Dem ALLE sammen ! og oftest mange af gangen. Så vær ikke genert med at mixe og matche smykker på tværs af hinanden det ELSKER Szhirley selv at gøre.

Donation
Børn og unges ve og vel har altid ligget Szhirley nært derfor kan du som kunde valgfrit donere 10 kr. til Børnehjælpsdagen hver gang du handler på DroppsBySzhirley.dk