Om Szhirley

Sangerinde/ Skuespiller/ Forfatter/ Tegnefilmsdubber/ Tv-værtinde / Smykkedesigner/ Forretningskvinde / Mor til to

I 2016 samarbejdede Szhirley med Jewelry For A Good Cause til fordel for Børnehjælpsdagen. Hertil designede Szhirley designede sin smykkeserie #CatchingDreams, og det blev kickstarten på hendes eventyr som smykkedesigner og webshoppen Dropps By Szhirley. Med udgangspunkt i personlige referencer og en meget personlig stil har Szhirley allerede opbygget et succesfuldt firma, hvor hun designer smykker og accessories ved siden af sine andre projekter, to små drenge og mand.

 
Szhirley Nova Beanca Rokahaim – Også kendt som Szhirley - debuterede i 1996 med sit album I’m Coming, der var Danmarks første R&B-album. Hun er først og fremmest passioneret sangerinde inden for R&B og Pop, men har siden hun debuterede også beskæftiget sig med musicals, skuespil, TV og forfatterskab. Det kræver en helt særlig arbejdsmoral at kunne bruge sit talent så varieret, som Szhirley gør. Hendes erfaring med at veksle mellem flere forskellige roller kommer fra et drive, som giver Szhirley nye spændende udfordringer, hver gang hun tager en ny opgave eller begynder et nyt projekt.


Børn og unges ve og vel har altid ligget Szhirley nært derfor kan du som kunde valgfrit donere 10 kr. til Børnehjælpsdagen hver gang du handler på DroppsBySzhirley.