Smykke behandling


SMYKKER SKAL PLEJES Smykker skal bæres med omtanke – ikke med i haven, hovedrengøring, træning, bad osv. Undgå parfumer, cremer, saltvand, klor o.l. på dine smykker.  Uanset man bærer sine smykker lejlighedsvis eller til hverdag, vil man på et tidspunkt komme ud for, at et smykke bliver ødelagt. Det kan være sket ved et uheld eller slitage. Dit smykke slides ved almindeligt brug og du skal være opmærksom på, at slitage og skader opstået som følge af af forkert brug ikke er omfattet af garantien.

 

For at smykkerne bevarer deres glans, er det vigtigt at de opbevares i stofposer, små plastposer, en glas eller plastbox hver for sig, så ikke de ridser op mod hinanden, eller udsættes for sollys og luft, som misfarver. Ligger smykkerne fremme, oxiderer de nemmere. Det vil sige at der ikke er noget galt med kvaliteten fordi sølvsmykker får en snavset, oxideret overflade. Det er blot en proces, der kan ske på grund af kroppens syre, sved og varme. Visse typer medicin fremmer også dette. Nogle personer oxiderer smykker mere end andre. Derudover samler smykkerne også snavs fra cremer eller andet. En sølvpudseklud, som kan købes i de fleste supermarkeder, bl.a. Meny, kan vi anbefale at bruge.

 

Sølvsmykker kan oxidere, altså blive sorte, især ved syre fra sved, i varme perioder mv.
Rengør derfor jævnligt smykkerne og puds med iprægneret pudseklud eller sølvrens.
  Forgyldning/oxidering/sort rhodium: En overfladebehandling slides med tiden af. Ingen overflade varer evigt, især fingerringe, der er udsat for dagligt slid kræver ekstra omsorg og vedligeholdelse.
Vi tilbyder én gang årligt, mod et mindre beløb, at forgylde/forsølve/sort rhodinere eller blackplate dine smykker, så de atter fremstår som helt nye
Du kan sende os en mail og vi kontakter dig til efteråret, når vi overfladebehandler. Mail til os på info@szhirley.dk og skriv 'OVERFLADEBEHANDLING' i emnefeltet.  Dette tilbud gælder kun for følgende smykker: TriAnkel & Catching dreams.