Dropps By Szhirley ambassadør


Er du en af vores nye Dropps By Szhirley ambassadør?


Kunne du tænke dig at være ambassadør for Dropps By Szhirley og skabe indhold på dine sociale medier hvor du fortæller autentisk og personligt om vores smykker? 

Vi leder altid efter..
Du har en personlig stil og profil, med sans for æstetik på Instagram, gerne også Facebook og TikTok, hvor du har lyst til at fortælle og vise ærligt og visuelt flot indhold med vores smykker og accessories. Det vigtigste er at din profil og stil er personlig og interessant. Eneste krav vi har er et minimum på 500 følgere på Instagram  - samt en åben Instagram profil.

Hvorfor blive ambassadør for DroppsBySzhirley?
Du skal kunne lide vores smykker og ønske at blive associeret med Dropps By Szhirley. Du vil naturligvis blive honoreret for indsatsen og der er også mulighed for at få dine billeder eksponeret til vores egne følgere på tværs af vores kanaler; Dropps By Szhirley instagram, Facebook og nyhedsbreve.
Men vigtigt at du gør det fordi du har en passion for vores smykker og fashion generelt.

Interesseret?
Send en mail på info@droppsbyszhirley.dk - hvor du skriver om dig selv og hvorfor du gerne vil indgå i et samarbejde med os.
Vi gennemgår løbende ansøgninger og vender tilbage hurtigst muligt, hvis vi synes der er et godt match.Ved et samarbejde og aftale fremsender vi skriftlig samarbejdsaftale.