Guide: Størrelsesguide til halskæder, armbånd og ringe

Er du på udkig efter nye smykker, hvad end det er til dig selv, eller en du holder af? Så er første step, at du ved, hvad størrelse du skal købe i, og hvilken længde en eventuel kæde skal have. Dog er det ikke altid lige nemt at finde ud af, hvilken størrelse man bruger, så derfor tager vi dig i denne guide i hånden, så du kan finde ud af, hvilken størrelse du skal købe ind, hvad end du leder efter en ny halskæde, et armbånd, nogle ringe eller noget helt fjerde. Læs med og bliv klogere på at finde størrelser til smykker.


Sådan finder du den rigtige størrelse


Det kan være meget svært at vide, hvad den perfekte længde på din halskæde er, da det afhænger meget af, hvordan du er bygget. Det kan også være svært at vide, hvad den rigtige størrelse er til dine armbånd eller ankelkæder, ligesom det er heller ikke er nemt at kende den perfekte ringstørrelse eller størrelsen på din tåringe. Dog er det heldigvis ikke så svært at finde ud af, da det oftest blot kræver, at du har et målebånd til rådighed. I denne guide giver dig et overblik over, hvordan du finder frem til de perfekte størrelser til halskæder, fingerringe, armbånd, ankelkæder og tåringe.

Størrelsesguide: Halskæder


Det er meget forskelligt, hvad længden på halskæden skal være, og det kan også være lidt svært at finde den perfekte længde på din halskæde. Dog kan det være lidt svært at vurdere ud fra billeder, hvor lang halskæden er, når den sidder på dig, da det varierer hvor stor omkreds vores hals har, og hvad længden på vores overkrop er.

Hos Dropps by Szhirley har vi forskellige længder på vores halskæder, og alle på alle vores halskæder er det tydeligt beskrevet, hvor lang den er. Vores halskæder går fra 40 cm til 70 cm. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvad længden på din halskæde skal være.

 

Halskæde guide og størrelse

Hvor lang skal en halskæde være?


Der er ingen regler for, hvor lang en halskæde skal være, da det er helt op til dig selv, hvad du synes er pænest. Når du køber en halskæde, skal du dog være opmærksom på, at kæden har en bestemt længde, så hvis du er til lange halskæder, skal du naturligvis være opmærksom på ikke at få købt en for kort halskæde.

Når du måler en halskæde, skal du være opmærksom på, at hvis den måler for eksempel 40 cm, så vil den gå dig ca. 20 cm ned på brystet. Det er derfor godt at vide, hvor langt ned man ca. vil have, at den skal gå, før man køber sin halskæde. Det varierer naturligvis efter din figur, men det er et godt pejlemærke, når du skal finde ud af, hvor lang din halskæde skal være.


Størrelsesguide: Fingerringe


Står du og skal finde en ring, hvad end det er til dig selv eller en gave, skal du selvfølgelig ramme rigtig med størrelsen. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at fingrene naturligvis varierer i omkreds fra finger til finger, og størrelsen på fingerringe kan også variere fra hånd til hånd. Derudover kommer det også meget an på, om ringen, du køber, er justerbar. Hos Dropps by Szhirley er alle vores ringe justerbare, så derfor kan du oftest gå med én størrelse på en ringene, og så vil den passe til hver finger, da du kan justere efterfølgende.

Hvordan måler jeg min ringstørrelse?


Der findes flere måder, hvorpå du kan måle din ringstørrelse. En nem metode, som du kan vælge, hvis du allerede har ringe liggende, er at måle, hvad størrelsen på ringens diameter er.

Har du ikke nogen ring liggende, kan du måle din ringstørrelse ved at binde et stykke snor rundt om den finger, som ringen skal bæres på. Herefter tegner du en anmærkning på snoren og måler, hvor mange millimeter det er.

Husk på, at vores ringe hos Dropps by Szhirley er justerbare, og de kan derfor bæres af alle kvinder, uanset ringstørrelse.

 

Fingerring størrelsesguide


Størrelsesguide: Armbånd


Ligesom med alt andet, så varierer det fra person til person, hvor stort ens armbånd skal være. Måske har du meget tynde håndled, eller måske har du lidt større håndled end dine veninder? Uanset hvad skal du kende din størrelse, for at kunne finde armbånd der passer perfekt til dig. Når du skal finde ud af, hvor stort dit armbånd skal være, skal du kende omkredsen i centimeter omkring dit håndled. Det nemmeste at gøre er at tage et målebånd og måle tæt omkring dit håndled, dog uden at det strammer. En god tommelfingerregel er at lægge 2 cm til målet, og så har du ret præcist din størrelse på armbåndet.

Du skal også være opmærksom på, at nogle af vores armbånd er justerbare, og så er det naturligvis ikke lige så vigtigt at kende sin størrelse lige så præcist. Her vil du med al sandsynlighed kunne passe de fleste justerbare armbånd, fordi de kan gøres både større og mindre.

Hvor stort skal armbåndet være?


Det er meget forskelligt, hvor stort dit armbånd skal være, alt efter hvad din stil er. Nogle kvinder elsker, at armbåndene sidder lidt løsere, så de kan rutsje lidt op og ned af armen, imens andre kvinder foretrækker, at de sidder tæt og ikke rykker sig alt for meget.

Er du i tvivl om, hvor stort dit armbånd skal være, anbefaler vi dig, at du køber justerbare armbånd til at starte med, så du kan se, hvad du synes bedst om. Så kan du justere lidt på størrelsen, så du kan finde ud af den perfekte størrelse på armbåndet for dig.

 

Armbånd størrelsesguide


Størrelsesguide: Ankelkæder


Synes du ligesom mange andre kvinder, at det er super pænt med en lille ankelkæde om sommeren, så er det en god idé også at vide, hvilken størrelse du skal bruge. Det varierer naturligvis fra kvinde til kvinde, hvor stor din ankelkæde skal være. For at finde ud af, hvad der passer godt til dig, anbefaler vi, at du måler omkredsen på din ankel, så du ved, hvor bred den er. Det er super simpelt, og du skal blot måle rundt om din ankel og se, hvor mange centimeter der er. Vær opmærksom på, at målebåndet skal sidde tæt, men uden at stramme om anklen.

Hvor lang skal en ankelkæde være?


Det er meget individuelt, hvor lang en ankelkæde skal være, da det afhænger meget af dine præferencer. Imens nogle kvinder synes bedst om, at ankelkæden sidder tæt, er andre kvinder større fans af, at de sidder lidt løst og “hænger” på anklen. Alt efter, hvor stramt eller løst du ønsker din ankelkæde skal sidde, kan du med fordel trække eller lægge 2 cm til.


Tåringe størrelsesguide


Størrelsesguide: Tåringe


Er du i tvivl om, hvilken størrelse du bruger i tåringe, er det heldigvis ret ligetil med at finde din størrelse i tåringe. Du kan gøre det, at du binder et stykke snor rundt om den tå, hvor du gerne vil have tåringen. Herefter markerer du på snoren, så du derefter kan måle, hvor mange millimeter det er.

Vær opmærksom på, at nogle tåringe er justerbare, og du derfor kan justere størrelsen, alt efter hvilken tå du ønsker at bære tåringen på. Alle vores ringe hos Dropps by Szhirley er justerbare, og du vil derfor kunne bære alle vores ringe, uanset størrelse i tåringe.

Hvilken størrelse tåring skal jeg vælge?


Hvilken størrelse din tåring skal have afhænger meget af, hvilken tå du ønsker at bære tåringen på, da størrelsen på dine tæer jo varierer en del. Det sågar også variere fra den ene til den anden fod. Med tåringe er det dog en god idé at ramme relativt præcist, da du ikke ønsker, at den glider af, når du er ude at gå. Er du interesseret i nogle af vores tåringe, er de alle justerbare, og det vil derfor ikke være et problem at finde den rigtige størrelse til dine tåringe, da du nemt kan justere, så de passer til dine tæer.

armbånd DroppsBySzhirley Guides halskæder ringe smykker

← Ældre indlæg Nyere indlæg →