Loading...

GUIDE: Sterling Sølv


Mange smykker i dag er lavet af det, vi kalder 925 sterling sølv. Det er materiale, der består af 92,5% sølv og 7,5% af et andet materiale - eksempelvis kobber.

Man bruger ikke rent sølv, da dette er for blødt til at blive anvendt. Nedenfor har vi samlet nogle af de mest stillede spørgsmål, så du kan blive klogere på sterling sølv.

Hvad er sterling sølv?

Sterling sølv bliver også kaldet 925 sterling sølv. Sølv er et af de mest anvendte materialer, men da det er ekstremt blødt, er man ofte nødt til at benytte sig af et andet metal. 925 kommer derfor af de 92,5% rent sølv, som det består af, imens de sidste 7,5% består af et andet metal.

DROPPS X DAY ET - #BLACKSILVER - SMYKKESKRIN I SORT VELOUR MED 3 FORSØLVEDE SMYKKER

Hvad bruger man sterling sølv til?

Sterling sølv er en legering af sølv, som man bruger til at lave smykker af. Mange anser sterling sølv som et kvalitetsstempel.

Hvilke fordele er der ved sterling sølv?

Som nævnt før kan rent sølv være meget blødt, og derfor bruger man andre metaller for at styrke smykket. Legeringen gør, at materialet kan holde til mere, da det er mere modstandsdygtigt overfor både skræmmer og ridser.

Er Sterling sølv ægte sølv? 

Da Sterling sølv består af 92,5% sølv, er det ægte sølv, ja. Forskellen er bare, at sterling sølv ikke er rent sølv, da dette er for blødt til at lave smykker af.

Er der nikkel i sterling sølv?

Nej, der er ikke nikkel i 925 sterling sølv.

CherryOnTop sølv

Dropps By Szhirley diamanter

Hvorfor hedder det sterling sølv? 

Det hedder sterling sølv, da navnet oprindeligt kommer fra betegnelsen af en engelsk penny.

Kan sterling sølv tåle vand? 

Ja, det kan de godt. Dog skal du stadig passe på dine smykker, og eksempelvis ikke have dem på i svømmehallen, da klor kan beskadige dine smykker.

Hvordan passer jeg bedst på mine smykker i sterling sølv?

Du passer bedt på dine smykker i sterling sølv ved at opbevare dem hver for sig, så de ikke ridser hinanden. Det er også en god idé at rense dem en gang imellem, hvilket kan gøre med lidt groft salt og kogende vand. Denne blanding lægger du smykkerne i, men lad dem ikke ligge for længe, da de ellers kan tage skade. Herefter skyller du dem med koldt vand og tørrer med en ren klud.

Dropps By Szhirley sølv smykker Sterling sølv

Dropps By Szhirley diamanter

Find dit næste smykke hos Dropps by Szhirley. Se blandt andet vores store udvalg af måne øreringeperlehalskæde og hjertesmykker.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →