GUIDE: Hvad er hoops?

Hoop øreringe er efterhånden blevet en sikker vinder i de fleste smykkeskrin, og i 2024 er de stadig nogle af mest moderne og trendy smykker, man kan finde.

Du kan få hoops i en række forskellige størrelser og tykkelser, så det er bare om at finde dem, der passer til din stil. Dog kan der nemt opstå spørgsmål i forhold til styling, opbevaring, og hvordan man bedst passer på dem, og derfor har vi her samlet nogle af de mest stillede spørgsmål, så du kan få afklaret din tvivl om hoops.

SHOP VORES UDVALG AF HOOPS HER >>>

 Hvad er hoops øreringe?

Hoops øreringe er et rigtig populært smykke, som mange kvinder ynder at bære. Det er runde øreringe, der som udgangspunkt oftest vil være lukkede, dog med enkelte undtagelser. Hoops kan fås i et væld af udseender, da både tykkelsen og størrelsen på hoops kan variere lige fra tykke eller tynde hoops og store eller små hoops. Derfor er hoops øreringe også perfekte, hvad end det er til hverdags brug, eller hvis du skal til et fint arrangement.

Oprindeligt stammer det runde design fra oldtiden. De ældste hoops blev fundet i et sumerisk gravkammer i det område, vi i dag kender som Irak. Eftersigende gik de gamle egyptere også med øreringene. 

Sådan styler du dine hoops

Hoops kan styles på rigtig mange forskellige måder, da udseendet virkelig kan variere på hoops øreringe. Hoops øreringe kan naturligvis fås i både guld og sølv, så det er selvfølgelig en god idé at holde dig til den type, du normalt går med.

De hoops, du vælger, skal naturligvis afspejle din stil, så har du en lidt mere rå stil, kan du vælge nogle chunky hoops, hvorimod hvis din stil er meget fin, er det en god idé at holde sig til nogle lidt tyndere, fine hoops øreringe.

Hvilken størrelse hoops skal jeg vælge?

Det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvilken størrelse hoops man skal vælge. Til hverdags brug giver det måske bedst mening, at du gør brug af lidt mindre, fine hoops, som ikke er så fremtrædende, hvorimod det til en fest eller et finere arrangement kan fungere rigtig godt, hvis du går med store hoops.


Hoops designet af Szhirley. Hoops øreringe smykker

 

Sådan passer du bedst på dine hoops

Det er naturligvis vigtigt, at du passer på dine hoops, og måden, dette kan gøres, er ved at tage en våd klud og lidt vaskemiddel. Har du hoops i sølv, kan du også gøre brug af en klud og noget sølvrens, så du kan få pudset dem blanke igen, hvis de er blevet lidt beskidte. Du kan også lægge dine hoops i blød i et par minutter, hvorefter du bør tørre dem af med en ren klud.

Sådan bør du opbevare dine hoops

Så med mange andre af dine smykker, bør du opbevare dine hoops i et smykkeskrin. Det gør nemlig, at de ikke ligger med andre smykker, der kan ridse dem og gøre dem i dårligere kvalitet. Du passer derfor bedst på dine hoops, hvis du opbevarer dem i deres stofpose, så de heller ikke får for meget luft og kan give.

 

Er hoops moderne?

Ja, hoops er meget moderne. Det er et klassisk smykke, som de fleste har liggende i deres smykkeskrin, ligemeget hvilken stil man har. Diversiteten i størrelser og former gør, at alle kan bære hoops, ligemeget hvilken stil man har, og hvilket design man foretrækker.

 

FEATHERHOOP MEGA ØRERING - 18 KARAT FORGYLDNING - SÆT OG ENKELTVIS

 

Må man sove med sine hoops i?

Det anbefales ikke, at du sover med dine hoops i. Det kan nemlig skade dit øre, men også selve hoopen, hvilket er meget ærgerligt. Ædelmetaller såsom sølv og guld har også nemmere ved at bøje og gå i stykker, og derfor anbefaler vi ikke, at du sover med dem i.

 

LÆS OGSÅ: Hvad er creoler-øreringe?

LÆS OGSÅ: Hvilke smykker er moderne?

LÆS OGSÅ: Hvad er et ear cuff?

← Ældre indlæg Nyere indlæg →