GUIDE: Hvilke smykker er moderne? | De største smykketrends for 2023

Hvilke smykker er moderne?

Smykker er en fantastisk måde at tilføje et personligt touch til din stil på. I 2023 ser vi en række spændende trends inden for smykker, og det er populært at lege med layering af halskæder og stack fingerringe. I denne guide vil tage dig igennem nogle af de største smykketrends, så du kan blive klog på, hvilke smykker der er moderne.

DROPPS BY SZHIRLEY SMYKKERDe største smykketrends i 2023

De største smykketrends i 2023 ser ud til at være fokuseret på blandt andet statement øreringe og layering af halskæder. Stacking af fingerringe er også populære metoder til at lege med din smykkesamling og tilføje et ekstra lag til din stil. Derudover ser vi også, at perler igen i høj grad er kommet på mode, både som øreringe, halskæder og armbånd, samt at det er meget populært med mange armbånd og flere halskæder på en gang.

Perler og beads i skønner farver

Smykker med perler og beads i skønne farver er en elegant måde at tilføje et personligt touch til enhver garderobe, hvad end du går meget farverigt klædt eller lidt mere afdæmpet. De kan bruges til at skabe alt fra statementsmykker til mere subtile designs. Det smarte ved perler og beads er, at de kan kombineres i en lang række farvekombinationer, fra klassiske hvide og sorte til mere spraglede nuancer, der kan tilføje et ekstra spark til dit outfit. Derfor er smykker med perler og beads også noget, der kan indgå i enhver kvindes smykkeskrin.

Statement øreringe

Statement øreringe er designet til at være iøjenfaldende og skabe blikfang. Som oftest vil statement øreringe være store, så de virkelig står frem. De kan være lavet i mange forskellige materialer, men nogle af de mest populære er de klassiske guld og sølv. Fordi statement øreringe generelt er så store, får du mulighed for at skille dig ud fra mængden, og for mange er statement øreringe en fast bestanddel af garderoben.


Dropps By Szhirley statement øreringe

 

Strandskaller og inspiration fra havet

Er du på udkig efter smykker, der bringer en følelse af sommer og strand ind i din garderobe, er smykker med strandskaller en unik måde at gøre det. Ved at hente inspiration fra havet og inkludere strandskaller i dine smykker, får du mulighed for at lege med følelsen af sommer. Smykkerne kan være lavet i en række forskellige designs og materialer, der både inkluderer ægte strandskaller, men også kunstige materialer, der ligner dem. Smykker med strandskaller og generelt inspiration fra havet er en genial måde at få tilføjet lidt mere afslappethed til din garderobe, samtidig med at du ser brandgodt ud.

Skulpturelle smykker

Skulpturelle smykker er en unik form for smykker. Smykkerne er skabt som kunstværker, og de vil ofte være store og skabe meget opmærksomhed. Da de er designet som skulpturer, kan man både bære dem i f.eks. guld og sølv, og de designet varierer utroligt meget for hvert smykke. Det betyder med andre ord, at alle vil kunne få plads til skulpturelle smykker i deres garderobe, og det er en god måde at få tilføjet et personligt touch til din garderobe, samtidig med at du kan udtrykke din kreativitet og personlighed nemt.

 

Skulturelle smykker designet af Szhirley

 

Ferskvandsperler i ørerne og om halsen

Ferskvandsperler er en elegant og sofistikeret måde at tilføje et personligt touch til din garderobe. Ferskvandsperler findes i et utal af størrelser og farver, og de kan virkelig bruges til at skabe smukke og unikke smykker, såsom øreringe og halskæder. Ferskvandsperler i ørerne kan være en smuk og elegant måde at tilføje et spark til dit outfit, mens en halskæde med ferskvandsperler kan fungere super godt som et slags statement smykke. Ferskvandsperler er også ofte et godt valg for dem, der ønsker at eje smykker i god kvalitet til en økonomisk overkommelig pris.

Layering af halskæder

Layering af halskæder er en blevet en rigtig populær trend, hvor man bærer flere halskæder sammen for at skabe et unikt og interessant look. Det kan være et godt valg, hvis man ønsker at tilføje lidt ekstra interesse til et ellers enkelt outfit, eller hvis man ønsker at eksperimentere med forskellige stile og længder. Det er vigtigt at vælge halskæder, der passer godt sammen i farve og stil, og at du justerer længden på halskæderne for at opnå den ønskede effekt.

Stack dine fingerringe

Ligesom layering af halskæder er det, så er stackning af fingerringe en trend, hvor man bærer flere ringe sammen på samme finger. Stacking af dine fingerringe kan være en rigtig god måde at få peppet dit outfit lidt op, samtidig med at du får eksperimenteret med forskellige stile og former. Det er rigtig vigtigt, at du vælger ringe, der passer sammen både i farve, men også i stil, da det ellers hurtigt kan ende galt. Ligeldes bør du vælge forskellige størrelser, så du kan opnå den ønskede effekt og skabe et mere personligt touch.

 

Fingerringe fra Dropps By Szhirley

 

Ofte stillede spørgsmål om smykketrends

Er perler moderne?

Ja, perler er et blevet meget moderne igen. Det er et klassisk smykke, men er kommet meget på mode igen, idet de kan bruges på mange forskellige måder. Mange designerne inkluderer perler i deres kollektioner, ofte i kombination med andre materialer som guld eller sølv for at skabe et unikt og moderne look

 

Er ear cuffs moderne?

Cuffs er blevet meget moderne smykker, som specielt er blevet mere populære i de senere år. De kan bruges til at tilføje et statement til et outfit og kan findes i mange forskellige designs og materialer, så alle kvinder kan have dem som en del af deres garderobe.

 

Er det på mode at gå med tåring?

Tåringe er begyndt at komme mere og mere på mode igen, og specielt i street style er de begyndt at blive meget populære og trendy. Specielt om sommeren kan tåringe bruges til at tilføje et unikt touch til outfittet.

 

Er ankelkæder på mode?

Ankelkæder er blevet populære som et moderne smykke og kan bruges til at tilføje et statement til et outfit. De kan findes i mange forskellige designs og materialer og kan være en interessant måde at tilføje detaljer til din stil, hvor de specielt om sommeren er et rigtig godt touch til outfittet.

 

Hvilke smykker er på mode til konfirmanden?

Det afhænger af personlig stil, men ofte er små, delikate smykker populære til konfirmanden, såsom små halskæder, øreringe eller armbånd meget populære. Derudover kan personlige smykker som navnekæder, initialer eller halskæder med betydningsfulde symboler også være populære valg for konfirmanden. Det vigtigste er at vælge smykker som er i overensstemmelse med ens personlige stil og passer til konfirmations outfittet.

 

Komfirmations smykker 2023. Dropps By Szhirley

 

Er det moderne med mange armbånd?

Det er med tiden blevet mere moderne at bære mange armbånd, og det kan være en måde at tilføje farve og interesse til et outfit. Det er vigtigt at vælge armbånd i forskellige størrelser og designs for at skabe et dynamisk look, og ofte bruges forskellige materialer og sten for at skabe kontrast.

 

Er flere halskæder på en gang moderne?

Ja, det er blevet rigtig populært at have flere halskæder på en gang, som også er kendt som layering af halskæder. Layering kan også være en måde at bære flere vigtige smykker på en gang, såsom arvesmykker eller betydningsfulde smykker. Det giver mulighed for at skabe et unikt og personligt udtryk med smykker.

 

Hvad er stacking?

Stacking af smykker refererer til at bære flere smykker på én gang, ofte i samme område eller i kombination med hinanden, for at skabe et dynamisk og interessant look. Det kan være at stable flere ringe på én finger, flere armbånd på én arm eller flere halskæder i forskellige længder.

 

Hvad er layering?

Ligesom stacking er layering af smykker, når du bærer flere smykker på én gang, som også kan bruges til at tilføje ekstra dimension til et outfit. Det kan være at bære flere halskæder med forskellige længder, eller flere armbånd i forskellige designs og materialer. Layering er kendetegnet ved at skabe et mere organisk og mindre symmetrisk look i modsætning til stacking, hvor smykkerne er stablet på en bestemt måde.Halskæder designet af Szhirley. Ædelmetal. Dansk design

 

 


Se her vores store udvalg af smykker.

← Ældre indlæg Nyere indlæg →