GUIDE: Hvad er en drømmefanger?

Drømmefangeren som vi kender den stammer fra USA. Det er oprindeligt et indiansk håndarbejde, og det blev i sin tid brugt til at sortere dårlige drømme fra, således det kun var de gode, der slap igennem.

Typisk bliver en drømmefanger laver ud af en cirkel, hvori der flettes et net.   

#CATCHINGDREAMS ØRERINGE SÆT / PAR - 18 KARAT GULDBELAGT STERLING SØLV MED ZIRKONHvor stammer drømmefangeren fra?

Drømmefangeren stammer fra det nordlige Amerika.

Hvad symboliserer en drømmefanger?

En drømmefanger symboliserer et instrument, der består af en cirkel med et net i. Cirklen i drømmefangeren siges at symboliserer livets cyklus, imens nettet imellem bruges som et edderkoppespind til at sortere de dårlige drømme fra, så det kun er gode, der slipper igennem .

Hvorfor hedder det en drømmefanger?

Det hedder en drømmefanger, fordi den har til formål at fange de dårlige drømme og lade de gode slippe igennem.


https://droppsbyszhirley.dk/collections/catchingdreams/products/szhirley-catching-dreams-guldbelagt-oereringe-med-zirkon

 

Virker drømmefangere?

Hvis du er spirituel og tror på den spirituelle verden, så vil du godt kunne mærke, at en drømmefanger virker, som den skal; nemlig til at sortere de dårlige drømme fra, så du kan sove trygt om natten.

Drømmefangeren brugt i smykker

Hos Dropps by Szhirley bliver drømmefangeren brugt i smykker for at symbolisere det spirituelle. Drømmefangeren betyder, at man altid skal forfølge sine drømme og aldrig må stoppe med at have dem og drømme stort. Det var nemlig drømmefangeren, der blev brugt i de foørste smykkekollektioner hos Dropps by Szhirley.

Se her vores store #CatchingDreams kollektion.

Find dit næste smykke hos Dropps by Szhirley. Se blandt andet vores store udvalg af ankelkæderear cuff og statement øreringe
catching dreams drømmefanger Guides smykker øreringe

← Ældre indlæg Nyere indlæg →