Smykkeskrin - 5 gode grunde til at bruge et smykkeskrin

Med et smykkeskrin har du altid styr på dine smykker! Uanset om du er hjemme eller på farten giver et smykkeskrin det perfekte overblik over din smykkesamling, så du kan vælge den helt rette halskæde, ørering, armbånd eller andet smykke til dagens outfit. 

Rigtig mange glemmer at overveje den rette smykke-opbevaring, og mens smykkesamlingen vokser, så filtrer smykkerne sig ind, bliver væk eller glemt i det uoverskuelige rod af smykker i forskellige kasser, æsker og skuffer. 

Derfor har vi lavet en guide til dig, der gerne vil have organiseret dine smykker bedst muligt.  

Hvor skal jeg opbevare mine smykker?

Med et smykkeskrin får du den bedste opbevaring af dine smykker – det er både praktisk og skånsomt for dine elskede smykker. Smykkeskrinet er designet til at indeholde forskellige typer smykker, skåne dem for slid og samtidig undgå, at de bliver udsat for direkte sollys. 

Smykkeskrin fås i forskellige størrelser, former og farver, så det er nemt at vælge et smykkeskrin, der passer til dine behov – og ikke mindst til din smag. 

 

Hvad er et smykkeskrin?

Et smykkeskrin er et skrin eller en smykkeæske til praktisk og nem opbevaring af smykker. Smykkeskrinet er typisk beklædt med blødt stof indvendigt og kan være indrettet med særlige holdere til eksempelvis fingerringe, halskæder eller øreringe. På den måde holdes smykkerne adskilt, så de ikke får ridser eller andre skader. 

Smykkeskrin er ofte utroligt smukke at kigge på, og derfor kan det i sig selv være en flot og dekorativ genstand, der kan pynte i dit hjem. Smykkeskrin kan både være store med inddelingen i flere rum og lag, eller de kan være små og kompakte.

DROPPS X DAY ET - #BLACKSILVER - SMYKKESKRIN I SORT og beige VELOUR MED 3 FORSØLVEDE og forgyldte SMYKKER designet af Szhirley

Hvorfor bruge et smykkeskrin?

Med et smykkeskrin passer du godt på dine smykker. Hvis du beskytter dine smykker mod skader, slitage og direkte sollys, kan de holde sig flotte i mange år. Et smykkeskrin er den perfekte måde til at opbevare, organisere og beskytte dine smykker på. 

Du kender garanteret bøvlet med at opbevare smykker: to halskæder filtrer sin ind i hinanden og er umulige at skille ad. Smykkesamlingen ligger fordelt i forskellige små æsker, og du kan ikke huske, hvor dine favoritøreringe ligger. Eller din samling af fingerringe har ligget frit fremme, og pludselig har de farvede sten taget skade af sollyset. Sagt på en anden måde, er der masser af gode grunde til at anskaffe sig et smykkeskrin, der forhindrer at dine smykker bliver ødelagt eller forsvinder. 


Opbevaring af øreringe

Øreringe er i særlig risiko for at blive forlagt, hvis du ikke har tjek på at opbevare dine øreringe et bestemt sted. Der er ikke noget værre end at mangle én ørering, eller bruge tid på at lede huset igennem efter det øreringe-sæt, du står og mangler. 

Heldigvis findes der mange fantastiske smykkeskrin til øreringe, der er indrettet særligt til at opbevare øreringe og som meget vel kan være løsningen på dine problemer.  

 DROPPS X DAY ET - #SANDYGOLD - SMYKKESKRIN I SANDFARVET VELOUR MED 3 FORGYLDTE SMYKKER. Smykker designet af Szhirley

Opbevaring af fingerringe

Hvis du har en stor samling af fingerringe, som ikke kan sidde på dine fingre hele tiden, så kan det være en god ide med en smykkeæske kun til dine fingerringe. Det kan for eksempel være et smykkeskin med en sektion, der kan holde fingerringene fast. 

 

Opbevaring af halskæder

Halskæder kan man nærmest ikke få nok af – men det er er måske samtidig et af de mest vanskelige smykker at holde styr på. De kan vikle sig sammen på de mest utænkelige og avancerede måder, så de virker nærmest umulige at folde ud igen. 


Med en æske til smykker kan du forhindre at alle halskæderne pludselig hænger sammen. Du kan enten opbevare alle halskæder i ét stort smykkeskrin, eller du kan vælge at opbevare hver halskæde i et lille smykkeskrin.  

 

Opbevaring af armbånd

Armbånd er ofte spinkle og skrøbelige i designet, og derfor kan de let tage skade, hvis de ikke bliver behandlet nænsomt og opbevaret bedst muligt. Nogle vælger udelukkende at bære armbånd i de varme sæsoner, og da er det særligt vigtigt at finde den rette smykkeopbevaring. 

En æske til smykker kan derfor være en rigtig fin måde at passe på dine armbånd på, når du ikke bruger dem. 

 

Hvordan vælger jeg det rigtige smykkeskrin?

Når du skal vælge det rette smykkeskrin, er det en god start at overveje dit behov for opbevaring af smykker. Hvor mange smykker har du? Hvilken type smykker har du? Skal du kunne tage dit smykkeskrin med dig på farten? Og skal dit smykkeskrin se ud på en bestemt måde?

På den måde kan du finde ud af, hvilken størrelse smykkeskrin du har brug, samt hvilket indvendigt og udvendigt design, du skal lede efter. 

 

Hvor stort skal et smykkeskrin være?

Et smykkeskrin kan være enten stort eller lille alt efter dit behov. Et stort smykkeskrin har ofte mange sorteringsrum og måske endda også flere lag. Et lille er ofte enkelt i designet, men samtidig med mulighed for at organisere smykkerne. 

Kig på din smykkesamling, og forsøg at vurdere, hvor meget opbevaringsplads du har behov for. Du behøver ikke nødvendigvis vælge et stort smykkeskrin til en stor smykkesamling. Det kan være lige så praktisk og smukt med mange små smykkeskrin – for eksempel ét til halskæder, ét til ringe, ét til øreringe og så videre. 

 

DROPPS X DAY ET - #BLACKSILVER - SMYKKESKRIN I SORT VELOUR MED 3 FORSØLVEDE SMYKKER. Smykker designet af Szhirley 

 

5 gode grunde til at bruge et smykkeskrin

  • Du ved altid, hvor dine smykker er 
  • Dine smykker bliver beskyttet mod direkte sollys, som kan blege eller skade sten og perler 
  • Organiseringen af dine smykker, giver dig et nemt og hurtigt overblik over din smykkesamling 
  • Smykkerne bliver ikke vinklet ind i hinanden, fordi et smykkeskrin har praktiske rum og holdere til de enkelte smykker 
  • Det er nemt at tage dine smykker med på farten
opbevaring Smykkeskrin tilbehør

← Ældre indlæg Nyere indlæg →